Inloggen Mijn Offerte Handelskwekerij Piet van 't Wout bv | Realisering van uw groene ideeën. Wij zorgen er voor. Realisering van uw groene ideeën

PlanetProof- en Milieukeur-certificaat

Nu er vanuit overheid en consument een toenemende vraag is naar duurzame heesters, maar het aanbod biologisch geteelde heesters te klein is om aan alle vraag te voldoen, is er groeiende behoefte naar een tussenvariant. Om deze reden zijn het PlanetProof- en Milieukeur-certificaat in het leven geroepen. Planetproof is daarbij tevens een internationaal productcertificaat.

Handelskwekerij Piet van 't Wout is in het bezit van deze keurmerken voor duurzame producten in het openbaar groen.

Het onafhankelijke keurmerk On the way to PlanetProof bewijst ('Proof') dat u een product koopt dat duurzamer is geproduceerd en daardoor beter is voor natuur, milieu, klimaat en dier. Met On the way to PlanetProof streven wij, kwekers er (net als boeren) naar om onze manier van werken in balans te laten zijn met de draagkracht van onze planeet. Een proces van steeds verdere stappen zetten om onze aarde minder te belasten.

De logo’s behorende bij deze certificaten komen u wellicht bekend voor. U ziet ze onder andere terug op diverse producten in de supermarkt. Zo is Planetproof een internationaal productcertificaat. Wij zijn in het bezit van de Milieukeur- en deze PlanetProof-certificaten. Nu er van de consument en vanuit de overheid een groeiende vraag is naar biologisch geteelde heesters is er behoefte ontstaan om dit helder te certificeren. De vraag is namelijk groot en het aanbod van biologisch geteelde heesters simpelweg te klein om aan deze vraag te kunnen voldoen. Dankzij deze certificaten is het voor u als afnemer, in één oogopslag helder dat het om duurzame, planeetvriendelijke heesters gaat.